ONZE DIENSTEN

EEN OVERZICHT VAN ONZE SERVICES

Webdevelopment

Uw eigen website, hosting afnemen of uw eigen maildomein? Looman IT heeft een vaste werkwijze gericht op kwaliteit, efficiëntie en snelheid.
Ervaar zelf het gebruikersgemak!

Systeembeheer

Stress, paniek en irritatie voorkomen? Laat de gezondheid van uw laptops, desktops en/of servers regelmatig controleren door een gespecialiseerde systeembeheerder. Looman IT doet dit graag voor u.

Netwerkbeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer en systeembeheer is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk. Looman IT regelt het voor u.

Kabelmanagement

Ondanks moderne technieken als bluetooth en WIFI, heeft iedere werkplek nog steeds te maken met een veelvoud aan kabels. Het is een bekende ergernis: de wirwar van kabels die onder het bureau bungelen. Snoeren van telefoon, computer en netwerk. Even makkelijk wordt daar nog een verlengsnoer aan toegevoegd. Om het mobieltje op te laden of de laptop in te pluggen.

Automatisering

Bent u op zoek naar een ICT oplossing in uw kantoor omgeving? Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen u adviseren om zo tot de beste oplossing te komen. Hierbij zijn meedenken op bestedingsniveau in combinatie met de laatste technologieën zoals server en werkplek virtualisatie, Voice over IP (VOIP) telefonie en werken op afstand de insteek.

Verkoop computers- en randapparatuur

Om uw computer of netwerk compleet te maken of uit te breiden, kunt u bij ons natuurlijk ook randapparatuur en/of software kopen om dit te realiseren.
Echter kunt u bij ons ook terecht als u andere software wilt aanschaffen of aansluitmateriaal nodig heeft om apparaten met elkaar te kunnen verbinden.

Start typing and press Enter to search